Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32943
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова, Оксана | - |
dc.contributor.author | Сисоєва, Світлана | - |
dc.contributor.author | Davydova, Oksana | - |
dc.contributor.author | Sysoieva, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T14:10:44Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T14:10:44Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послуг / Оксана Давидова, Світлана Сисоєва // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 61-64. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32943 | - |
dc.description.abstract | Отже, головними завданнями керівників підприємств готельного бізнесу є навчання та мотивація персоналу, подолання комунікатив них бар’єрів, поширення етичних норм, що сприятиме формуванню крос-культурної комунікації, яка дозволить розвити здатність адаптації до швидко мінливих умов бізнес-середовища, сформувати позитивний імідж підприємства у цілому.So, the main tasks of managers of hotel enterprises business is training and motivating personnel, overcoming communication barriers, spreading ethical norms, which will contribute to the formation of cross-cultural communication, which will allow to develop the ability to adapt to the rapidly changing conditions of the business environment, to form a positive image of the enterprise as a whole. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | "Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика"; | - |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | послуга | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | культура | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | hotel business | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.subject | staff | uk_UA |
dc.subject | culture | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послуг | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of hospitality and cross-cultural features in the service sector | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_14_61-64.pdf | 598.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.