Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32555
Title: Особливості тайм-менеджменту у ресторанному бізнесі
Other Titles: Features of time management in the restaurant business
Authors: Данилишин, Ярина
Гузар, Уляна
Danylyshyn, Yaryna
Huzar, Ulyana
Keywords: тайм-менеджмент
ресторан
хронометраж
фотографія робочого часу
time management
restaurant
timing
photography of working hours
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Данилишин Я. Особливості тайм-менеджменту у ресторанному бізнесі / Ярина Данилишин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 257–260.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Тема ефективного тайм-менеджменту актуальна і в наш час. Цей інструмент успішно впроваджується у всіх сферах бізнесу та забезпечує ефективний розподіл робочого часу. Тайм-менеджмент продуктивно впливає на досягнення бізнес-цілей і завдань, потенційний прибуток і продуктивність працівників ресторану. The topic of effective time management is relevant today. This tool is successfully implemented in all areas of business and provides efficient distribution of working time. Time management has a productive effect on the achievement of business goals and objectives, potential profits and productivity of restaurant employees.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32555
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S2_79_257-260.pdf586.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.