Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 39 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-06-14
Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Личук, Микола
;
Paska, Mariia
;
Lychuk, Mykola
2022-01-25
Професійна практика студентів у контексті міжнародної співпраці з Panorama Morska
Холявка, Володимир
;
Паска, Марія
;
Гаратик, Лешек
;
Kholiavka, Volodymyr
;
Paska, Mariia
;
Haratyk, Leshek
2022-10-06
Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів
Боратинський, Олег
;
Паска, Марія
;
Boratynskyi, Oleh
;
Paska, Mariia
2021-10-18
Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів
Паска, Марія
;
Куцмида, Анастасія
;
Paska, Mariia
;
Kutsmyda, Anastasiia
2021-10-18
«Coffea canephora» як новий тренд у кавовому бізнесі
Паска, Марія
;
Карпова, Марта
;
Карпов, Андрій
;
Paska, Mariia
;
Karpova, Marta
;
Karpov, Andrii
2022-10-06
Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування
Найда, Остап
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу
Чирка, В’ячеслав
;
Паска, Марія
;
Chyrka, Viacheslav
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Карпова, Марта
;
Paska, Mariia
;
Karpova, Marta
2022-01-24
Унікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, Марія
;
Гузар, Уляна
;
Paska, Mariia
;
Huzar, Uliana
Discover
Author
39
Паска, Марія
5
Boratynskyi, Oleh
5
Radzimovska, Olha
5
Боратинський, Олег
5
Радзімовська, Ольга
3
Hiletskyi, Ivan
3
Karpova, Marta
3
Naida, Ostap
3
Гілецький, Іван
3
Карпова, Марта
.
next >
Subject
4
впровадження
4
ресторанний бізнес
3
gastronomic tourism
3
restaurant business
3
гастрономічний туризм
3
популяризація
3
ресторанне господарства
3
ресторанне господарство
2
authentic dishes
2
Boyki cuisine
.
next >
Date issued
17
2022
17
2023
3
2021
2
2024