Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32336
Title: Розвиток індустрії гостинності в умовах пандемії
Authors: Сікута, Христина
Гузар, Уляна
Keywords: індустрія гостинності
пандемія Соvid-19
туристична галузь
готельна галізь
Issue Date: 25-May-2022
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Сікута Х. Розвиток індустрії гостинності в умовах пандемії / Христина Сікута, Уляна Гузар // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнар. наук. конф. мол. учених, асп. і студ. - Київ : НУХТ, 2022. - Ч. 1. - С. 208.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: У зв’язку з формування нових методів обслуговування, організація та надання безпечних послуг у ресторанах, готелях забезпечення якісної доставки, активне використання інтернет-маркетингу та дистанційних технологій є актуальними та основними тенденціями розвитку готельно-ресторанного господарства на даному етапі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32336
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сікута_Гузар.pdf631.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.