Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32336
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСікута, Христина-
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.date.accessioned2022-05-26T10:40:56Z-
dc.date.available2022-05-26T10:40:56Z-
dc.date.issued2022-05-25-
dc.identifier.citationСікута Х. Розвиток індустрії гостинності в умовах пандемії / Христина Сікута, Уляна Гузар // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнар. наук. конф. мол. учених, асп. і студ. - Київ : НУХТ, 2022. - Ч. 1. - С. 208.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32336-
dc.description.abstractУ зв’язку з формування нових методів обслуговування, організація та надання безпечних послуг у ресторанах, готелях забезпечення якісної доставки, активне використання інтернет-маркетингу та дистанційних технологій є актуальними та основними тенденціями розвитку готельно-ресторанного господарства на даному етапі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectпандемія Соvid-19uk_UA
dc.subjectтуристична галузьuk_UA
dc.subjectготельна галізьuk_UA
dc.titleРозвиток індустрії гостинності в умовах пандеміїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сікута_Гузар.pdf631.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.