Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300
Title: Методи контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентів
Authors: Кравченко, Тамара Василівна
Keywords: харчова продукція
якість
фізичні та хімічні методи оцінки якості
мікробіологічні методи оцінювання безпечності продуктів
Issue Date: 23-Mar-2015
Publisher: УДПУ імені Павла Тичини
Citation: Кравченко Т. В. Методи контролю якості харчової продукції : метод. реком. для самостійної роботи студентів / Т. В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с.
Series/Report no.: методичні рекомендації;
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32300
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metody_kontroliu_2015.pdf554.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.