Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31443
Title: | «SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу |
Authors: | Гузар, Уляна Вільчинська, Оксана Huzar, Uliana Vilchynska, Oksana |
Keywords: | розвиток персоналу ресторан конкурентоспроможність закладу інновації |
Issue Date: | 28-Dec-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Гузар У. «SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу / Уляна Гузар, Оксана Вільчинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 255-257. |
Abstract: | Метою нашої роботи є характеристика інноваційного методу розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31443 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гузар_Вільчинська.pdf | 550.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.