Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31426
Title: Товарознавство : конспект лекцій з дисципліни (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа»)
Authors: Усіна, А. І.
Баландіна, І. С.
Сегеда, І. В.
Usina, A. I.
Balandina, I. S.
Seheda, I. V.
Keywords: товарознавство
готельно-ресторанна справа
Issue Date: 17-Dec-2021
Citation: Усіна А. І. Товарознавство : конспект лекцій з дисципліни (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа») / А. І. Усіна, І. С. Баландіна, І. В. Сегеда. - Харків, 2012. - 197 с.
Abstract: Мета даної дисципліни: дати майбутнім фахівцям необхідних знань з теоретичних питань та придбати навички з вивчення асортименту та якості продовольчих та непродовольчих товарів, чинників, які впливають на формування та розширення асортименту, збереження їх якості під час зберігання, товаропросування від виробників до споживачів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31426
Appears in Collections:Книги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Усіна_Товарознавство_лекції_2012.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.