Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31425
Title: Товарознавство харчових продуктів
Authors: Газука, Т. А.
Хоруженко, Т. А.
Борисенко, Н. А.
Hazuka, T. A.
Khoruzhenko, T. A.
Borysenko, N. A.
Keywords: товарознавство харчових продуктів
навчально-метод. рекомендації
Issue Date: 17-Dec-2021
Publisher: ЧДПУ
Citation: Галузка Т. А. Товарознавство харчових продуктів : навч.- метод. рек. для студ. технолог. ф-тів / Т. А. Газука, Т. А. Хоруженко, Н. А. Борисенко. - Чернігів : ЧДПУ, 2011. - 88 с.
Abstract: Навчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів при вивченні курсу „Товарознавство харчових продуктів”. До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31425
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.