Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563
Title: | Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка" |
Authors: | Ушакова, Катерина Паска, Марія Ushakova, Kateryna Paska, Mariia |
Keywords: | ресторанне господарство заклад структура асортимент |
Issue Date: | 17-Sep-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ушакова К. Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка" / Катерина Ушакова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 90-92. |
Abstract: | Мета роботи – сформулювати основні принципи організації роботи закладу ресторанного господарства. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_25_90-92.pdf | 615.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.