Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ушакова, Катерина | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Ushakova, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-17T08:35:00Z | - |
dc.date.available | 2021-09-17T08:35:00Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-17 | - |
dc.identifier.citation | Ушакова К. Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка" / Катерина Ушакова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 90-92. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – сформулювати основні принципи організації роботи закладу ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | заклад | uk_UA |
dc.subject | структура | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.title | Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_25_90-92.pdf | 615.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.