Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 487
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-05-18Використання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеківКоротка, Юлія; Пасічний, Василь; Korotka, Yuliia; Pasichnyi, Vasyl
2023-05-18Аромо-маркетинг, як інноваційний інструмент комунікації в закладах індустрії гостинностіЛевків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, Mariia
2023-05-18Технологія м'ясних паштетів з оздоровчо-профілактичними властивостямиЛіпінський, Кирило; Гащук, Олександра; Москалюк, Оксана; Lipinskyi, Kyrylo; Hashchuk, Oleksandra; Moskaliuk, Oksana
2023-05-18Новий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина»Лукомська, Софія; Маслійчук, Ольга; Lukomska, Sofiia; Masliichuk, Olha
2023-05-18Використання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробахМаксимець, Олександра; Процовський, Олександр; Ягельська, Світлана; Maksymets, Oleksandra; Protsovskyi, Oleksandr; Yahelska, Svitlana
2023-05-18Інструментальні методи визначення фальсифікації медуМаринін, Андрій; Святненко, Роман; Позняк, Оксана; Marynin, Andrii; Sviatnenko, Roman; Pozniak, Oksana
2023-05-18Шляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтамиНазар, Мар’яна; Nazar, Mariana
2023-05-18Приготування у вакуумі: технологічні аспектиОпанасенко, Антоніна; Бровенко, Тетяна; Opanasenko, Antonina; Brovenko, Tetiana
2023-05-18Приорітетні тенденції здорового харчування дітей в УкраїніПетришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia
2023-05-18Особливості крафтових виробництв хлібаПетришин, Наталія; Рак, Валентина; Petryshyn, Nataliia; Rak, Valentyna
2023-05-18Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанівПрісс, Олеся; Булгаков, Павло; Priss, Olesia; Bulhakov, Pavlo
2023-05-18Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних стравПрісс, Олеся; Колісниченко, Тетяна; Ангеловська, Алла; Priss, Olesia; Kolisnychenko, Tetiana; Anhelovska, Alla
2023-05-18Застосування насіння технічної коноплі у технології крафтового пиваСелезень, Катерина; Тищенко, Василь; Божко, Наталія; Selezen, Kateryna; Tyshchenko, Vasyl; Bozhko, Nataliia
2023-05-18М'ясо дикого кабана як привабливий елемент гастрономічного туризмуСелезень, Катерина; Тищенко, Василь; Божко, Наталія; Selezen, Kateryna; Tyshchenko, Vasyl; Bozhko, Nataliia
2023-05-18Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогоденняНайда, Остап; Чирка, Вячеслав; Фик, Богдан; Паска, Марія; Naida, Ostap; Chyrka, Viacheslav; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
2023-05-18Application of the algorithm of the k-means method in the assessment of the regional development of the Małopolska Voivodeship against the background of the European Union in 2020Browarczyk, Beata; Броварчик, Беата
2023-05-18Rentowność firmy x w warunkach inflacji w latach 2021 – 2022Nitecka, Marzena; Mietlewski, Zygmunt; Browarczyk, Beata; Нітецька, Маржена; Мєтлевський, Зигмунт; Броварчик, Беата
2023-05-18Wykonanie i kontrola wykonania budżetu jednostki samorządu terytorialnego za lata 2020-2021 na przykładzie Gminy Smętowo GranicznePatyk, Julia; Mietlewski, Zygmunt; Browarczyk, Beata; Патик, Юлія; Мєтлевський, Зигмунт; Броварчик, Беата
2023-05-18Analiza finansowa przedsięwzięcia klub kolarski «Sokoły z Jagatowa»Perekitko, Karolina; Mietlewski, Zygmunt; Browarczyk, Beata; Перекітко, Кароліна; Мєтлевський, Зигмунт; Броварчик, Беата
2023-05-18Postulat równości płci na rynku pracy w Polsce w latach 2011 – 2021Pokora, Anna; Browarczyk, Beata; Покора, Анна; Броварчик, Беата
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 487