Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 181 to 200 of 487
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-05-18Тенденції розвитку еногастротуризму в Україні в післявоєнний періодЧужинова, Анна; Хаустова, Тетяна; Chuzhynova, Anna; Khaustova, Tetiana
2023-05-18Креативні технології в індустрії гостинностіЯщенко, Катерина; Бурак, Валентина; Yashchenko, Kateryna; Burak, Valentyna
2023-05-18Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війниКунарська, Діана; Кукліна, Тетяна; Kunarska, Diana; Kuklina, Tetiana
2023-05-18Використання інноваційних технологій в діяльності закладів ресторанного господарстваМельник, Діана; Постова, Валентина; Melnyk, Diana; Postova, Valentyna
2023-05-18Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві: забезпечення якості обслуговування та ефективності бізнесуХруник, Наталія; Паска, Марія; Khrunyk, Nataliia; Paska, Mariia
2023-05-18Моніторинг закладу ресторанного господарстваресторану-пивоварні "Старгород"Самчук, Анна; Паска, Марія; Samchuk, Anna; Paska, Mariia
2023-05-18Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishmentsVlasiuk, Roman; Stukalska, Natalia; Власюк, Роман; Стукальська, Наталія
2023-05-18Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінностіБогдан, Олександр; Стукальська, Наталія; Bohdan, Oleksandr; Stukalska, Nataliia
2023-05-18Перспективність та проблемні питання розвитку технологій крафтових напоїв в УкраїніБойко, Альона; Хаустова, Тетяна; Boiko, Alona; Khaustova, Tetiana
2023-05-18Дослідження впливу препаратів молочних білків на модельні фарші посічених напівфабрикатівВернигора, Анна; Гащук, Олександра; Москалюк, Оксана; Vernyhora, Anna; Hashchuk, Oleksandra; Moskaliuk, Oksana
2023-05-18Крафтові страви австрійської кухніГаврилів, Оксана; Havryliv, Oksana
2023-05-18Особливості приготування безглютенових макаронних виробівГаєвська, Анастасія; Петришин, Наталія; Haievska, Anastasiia; Petryshyn, Nataliia
2023-05-18Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробівГолобородова, Юлія; Большакова, Вікторія; Holoborodova, Yuliia; Bolshakova, Viktoriia
2023-05-18Застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиціДанилевич, Інна; Пасічний, Василь; Danylevych, Inna; Pasichnyi, Vasyl
2023-05-18Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробівДемидова, Євгенія; Самілик, Марина; Demydova, Yevheniia; Samilyk, Maryna
2023-05-18Аналіз трендів у ресторанному бізнесіДем’янчук, Анастасія; Іжевська, Орися; Demianchuk, Anastasiia; Izhevska, Orysia
2023-05-18Традиції та перспективи використання деревних соківДудюк, Святослав; Дудюк, Володимир; Кухтій, Андрій; Dudiuk, Sviatoslav; Dudiuk, Volodymyr; Kukhtii, Andrii
2023-05-18Удосконалення маринаду для біфштексу із кониниІльїна, Катерина; Большакова, Вікторія; Ilina, Kateryna; Bolshakova, Viktoriia
2023-05-18Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’ясаКалюжна, Юлія; Желєва, Тетяна; Kaliuzhna, Yuliia; Zhelieva, Tetiana
2023-05-18Збагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощамКорнієнко, Дар’я; Самілик, Марина; Korniienko, Daria; Samilyk, Maryna
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 181 to 200 of 487