Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 181 to 200 of 487
Issue Date | Title | Author(s) |
2023-05-18 | Тенденції розвитку еногастротуризму в Україні в післявоєнний період | Чужинова, Анна; Хаустова, Тетяна; Chuzhynova, Anna; Khaustova, Tetiana |
2023-05-18 | Креативні технології в індустрії гостинності | Ященко, Катерина; Бурак, Валентина; Yashchenko, Kateryna; Burak, Valentyna |
2023-05-18 | Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війни | Кунарська, Діана; Кукліна, Тетяна; Kunarska, Diana; Kuklina, Tetiana |
2023-05-18 | Використання інноваційних технологій в діяльності закладів ресторанного господарства | Мельник, Діана; Постова, Валентина; Melnyk, Diana; Postova, Valentyna |
2023-05-18 | Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві: забезпечення якості обслуговування та ефективності бізнесу | Хруник, Наталія; Паска, Марія; Khrunyk, Nataliia; Paska, Mariia |
2023-05-18 | Моніторинг закладу ресторанного господарстваресторану-пивоварні "Старгород" | Самчук, Анна; Паска, Марія; Samchuk, Anna; Paska, Mariia |
2023-05-18 | Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments | Vlasiuk, Roman; Stukalska, Natalia; Власюк, Роман; Стукальська, Наталія |
2023-05-18 | Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності | Богдан, Олександр; Стукальська, Наталія; Bohdan, Oleksandr; Stukalska, Nataliia |
2023-05-18 | Перспективність та проблемні питання розвитку технологій крафтових напоїв в Україні | Бойко, Альона; Хаустова, Тетяна; Boiko, Alona; Khaustova, Tetiana |
2023-05-18 | Дослідження впливу препаратів молочних білків на модельні фарші посічених напівфабрикатів | Вернигора, Анна; Гащук, Олександра; Москалюк, Оксана; Vernyhora, Anna; Hashchuk, Oleksandra; Moskaliuk, Oksana |
2023-05-18 | Крафтові страви австрійської кухні | Гаврилів, Оксана; Havryliv, Oksana |
2023-05-18 | Особливості приготування безглютенових макаронних виробів | Гаєвська, Анастасія; Петришин, Наталія; Haievska, Anastasiia; Petryshyn, Nataliia |
2023-05-18 | Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів | Голобородова, Юлія; Большакова, Вікторія; Holoborodova, Yuliia; Bolshakova, Viktoriia |
2023-05-18 | Застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиці | Данилевич, Інна; Пасічний, Василь; Danylevych, Inna; Pasichnyi, Vasyl |
2023-05-18 | Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробів | Демидова, Євгенія; Самілик, Марина; Demydova, Yevheniia; Samilyk, Maryna |
2023-05-18 | Аналіз трендів у ресторанному бізнесі | Дем’янчук, Анастасія; Іжевська, Орися; Demianchuk, Anastasiia; Izhevska, Orysia |
2023-05-18 | Традиції та перспективи використання деревних соків | Дудюк, Святослав; Дудюк, Володимир; Кухтій, Андрій; Dudiuk, Sviatoslav; Dudiuk, Volodymyr; Kukhtii, Andrii |
2023-05-18 | Удосконалення маринаду для біфштексу із конини | Ільїна, Катерина; Большакова, Вікторія; Ilina, Kateryna; Bolshakova, Viktoriia |
2023-05-18 | Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса | Калюжна, Юлія; Желєва, Тетяна; Kaliuzhna, Yuliia; Zhelieva, Tetiana |
2023-05-18 | Збагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощам | Корнієнко, Дар’я; Самілик, Марина; Korniienko, Daria; Samilyk, Maryna |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 181 to 200 of 487