Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-05-19Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговуванняДанилишин, Ярина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Danylyshyn, Yaryna; Paska, Mariya; Radzimovska, Olga
2022-05-19Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»Мосійчук, Мар’яна; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Mosiychuk, Maryana; Paska, Mariya; Radzimovska, Olga
2022-05-19Особливості підготовки кваліфікованого персоналу для сфери обслуговуванняДавидова, Ольга; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Davydova, Olga; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, Olga
2022-05-19Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарстваФітель, Наталія; Радзімовська, Ольга; Fitel, Nataliya; Radzimovska, Olga
2022-05-19Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярністьСікута, Христина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Sikuta, Khrystyna; Paska, Mariya; Radzimovska, Olga
2022-05-19VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвиткуЛяшко, Олександра; Турчин, Валентин; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Lyashko, Oleksandra; Turchyn, Valentyn; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, Olga