Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 137 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
...
14
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-05-19
Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування
Журенко, Денис
;
Дупак, Надія
;
Баль-Прилипко, Лариса
;
Паска, Марія
;
Zhurenko, Denys
;
Dupak, Nadiia
;
Bal-Prylypko, Larysa
;
Paska, Mariia
2022-05-19
Еко-готелі як інноваційний напрям розвитку готельної індустрії
Болото, Карина
;
Подлепіна, Поліна
;
Boloto, Karyna
;
Podlepina, Polina
2022-05-19
Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послуг
Давидова, Оксана
;
Сисоєва, Світлана
;
Davydova, Oksana
;
Sysoieva, Svitlana
2022-05-19
Особливості послуг готельного бізнесу як невід'ємної складової індустрії гостинності
Давидова, Оксана
;
Davydova, Oksana
2022-05-19
Суть і значення системи класифікації готелів України
Давидова, Ольга
;
Графська, Орислава
;
Davydova, Olga
;
Hrafska, Oryslava
2022-05-19
Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Давидова, Оксана
;
Davydova, Oksana
2022-05-19
Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування
Данилишин, Ярина
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Danylyshyn, Yaryna
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності
Дигдалович, Марія
;
Петришин, Наталія
;
Dyhdalovych, Mariia
;
Petryshyn, Nataliia
2022-05-19
Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства
Жадан, Юля
;
Жадан, Тетяна
;
Zhadan, Yuliia
;
Zhadan, Tetiana
2022-05-19
Обслуговування споживачів в кав'ярнях
Деак, Іветт
;
Зайцева, Валентина
;
Deak, Ivett
;
Zaitseva, Valentyna
Discover
Author
15
Паска, Марія
12
Paska, Mariya
11
Графська, Орислава
10
Hrafska, Oryslava
6
Radzimovska, Olga
6
Tsvilyi, Serhii
6
Радзімовська, Ольга
6
Цвілий, Сергій
5
Huzar, Ulyana
5
Kuklina, Tetiana
.
next >
Subject
19
tourism
19
туризм
12
restaurant business
10
hospitality
10
service
9
гостинність
8
pandemic
8
restaurant
8
обслуговування
8
пандемія
.
next >
Has File(s)
137
true