Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 137 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-05-19Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговуванняЖуренко, Денис; Дупак, Надія; Баль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Zhurenko, Denys; Dupak, Nadiia; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, Mariia
2022-05-19Еко-готелі як інноваційний напрям розвитку готельної індустріїБолото, Карина; Подлепіна, Поліна; Boloto, Karyna; Podlepina, Polina
2022-05-19Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послугДавидова, Оксана; Сисоєва, Світлана; Davydova, Oksana; Sysoieva, Svitlana
2022-05-19Особливості послуг готельного бізнесу як невід'ємної складової індустрії гостинностіДавидова, Оксана; Davydova, Oksana
2022-05-19Суть і значення системи класифікації готелів УкраїниДавидова, Ольга; Графська, Орислава; Davydova, Olga; Hrafska, Oryslava
2022-05-19Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесуДавидова, Оксана; Davydova, Oksana
2022-05-19Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговуванняДанилишин, Ярина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Danylyshyn, Yaryna; Paska, Mariya; Radzimovska, Olga
2022-05-19Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінностіДигдалович, Марія; Петришин, Наталія; Dyhdalovych, Mariia; Petryshyn, Nataliia
2022-05-19Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарстваЖадан, Юля; Жадан, Тетяна; Zhadan, Yuliia; Zhadan, Tetiana
2022-05-19Обслуговування споживачів в кав'ярняхДеак, Іветт; Зайцева, Валентина; Deak, Ivett; Zaitseva, Valentyna