Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-09-17
Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"
Калитин, Роксолана
;
Перун, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Холявка, Володимир
;
Kalytyn, Roksolana
;
Perun, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Kholiavka, Volodymyr
2022-05-19
Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування
Данилишин, Ярина
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Danylyshyn, Yaryna
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»
Мосійчук, Мар’яна
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Mosiychuk, Maryana
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Особливості підготовки кваліфікованого персоналу для сфери обслуговування
Давидова, Ольга
;
Холявка, Володимир
;
Радзімовська, Ольга
;
Davydova, Olga
;
Kholyavka, Volodymyr
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства
Фітель, Наталія
;
Радзімовська, Ольга
;
Fitel, Nataliya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність
Сікута, Христина
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Sikuta, Khrystyna
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку
Ляшко, Олександра
;
Турчин, Валентин
;
Холявка, Володимир
;
Радзімовська, Ольга
;
Lyashko, Oleksandra
;
Turchyn, Valentyn
;
Kholyavka, Volodymyr
;
Radzimovska, Olga
2023-05-18
Ресторан «Жаровня на Замку»: спеціалізація, атмосфера та додаткові послуги закладу
Федькович, Аліна
;
Шустак, Ірина
;
Радзімовська, Ольга
;
Fedkovych, Alina
;
Shustak, Iryna
;
Radzimovska, Olha
2023-05-18
Перспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесі
Кузьмич, Вікторія
;
Сідельник, Анастасія
;
Радзімовська, Ольга
;
Kuzmych, Viktoriia
;
Sidelnyk, Anastasiia
;
Radzimovska, Olha
2023-05-18
Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато»
Потопа, Катерина
;
Радзімовська, Ольга
;
Potopa, Kateryna
;
Radzimovska, Olha
Discover
Author
7
Radzimovska, Olha
6
Radzimovska, Olga
3
Paska, Mariya
3
Паска, Марія
3
Холявка, Володимир
2
Kholyavka, Volodymyr
1
Danylyshyn, Yaryna
1
Davydova, Olga
1
Dyhdalovych, Mariia
1
Fedkovych, Alina
.
next >
Subject
4
restaurant
4
ресторан
3
restaurant business
3
service
2
catering
2
war
2
війна
2
кейтеринг
2
обслуговування
2
ресторанний бізнес
.
next >
Date issued
6
2022
6
2023
1
2021
Has File(s)
13
true