Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29675
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куцмида, А. Т. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Kutsmyda, A. T. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-17T08:48:07Z | - |
dc.date.available | 2021-05-17T08:48:07Z | - |
dc.date.issued | 2021-05-17 | - |
dc.identifier.citation | Куцмида А. Т. М’ясні продукти для здорового харчування / Куцмида А. Т., Паска М. З. // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії і перспективи [Електронне вид.] : тези доп. VІІ Всеукр. студ. наук. конф. (Київ, 18 березня 2021 р.). - Київ, 2021. - С. 347-348. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29675 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – розробка нового асортименту м’ясних продуктів для здорового харчування | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | здорове харчування | uk_UA |
dc.subject | м'ясні продукти | uk_UA |
dc.title | М’ясні продукти для здорового харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези_Паска_Куцмида (1).pdf | 5.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.