Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28653
Title: | Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами |
Authors: | Петрюк, О. Вовчок, Р. Іжевська, О. Petriuk, O. Vovchok, R. Izhevska, O. |
Keywords: | харчові волокна інулін левулоза пектин |
Issue Date: | 18-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Петрюк О. Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами / О. Петрюк, Р. Вовчок, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 174-175. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28653 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Петрюк_Вовчок_Іжевська_2020.pdf | 567.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.