Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28653
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетрюк, О.-
dc.contributor.authorВовчок, Р.-
dc.contributor.authorІжевська, О.-
dc.contributor.authorPetriuk, O.-
dc.contributor.authorVovchok, R.-
dc.contributor.authorIzhevska, O.-
dc.date.accessioned2021-02-18T19:05:46Z-
dc.date.available2021-02-18T19:05:46Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationПетрюк О. Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами / О. Петрюк, Р. Вовчок, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 174-175.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28653-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectінулінuk_UA
dc.subjectлевулозаuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.titleЦикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петрюк_Вовчок_Іжевська_2020.pdf567.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.