Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 26 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-01-25Професійна практика студентів у контексті міжнародної співпраці з Panorama MorskaХолявка, Володимир; Паска, Марія; Гаратик, Лешек; Kholiavka, Volodymyr; Paska, Mariia; Haratyk, Leshek
2022-10-06Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендівБоратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia
2022-10-06Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговуванняНайда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
2022-10-06Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесуЧирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia
2022-10-06Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарствіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2022-01-21Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Карпова, Марта; Paska, Mariia; Karpova, Marta
2022-01-24Унікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, Марія; Гузар, Уляна; Paska, Mariia; Huzar, Uliana
2022-01-21Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССРГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2022-01-21Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризмуБоратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia
2022-01-21Перспективні напрями розвитку ресторанного туризмуРадзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia