Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 14 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-02-18
Вплив пандемії COVID-19 на кон'юктуру ринку ресторанних послуг
Іванова, Л.
;
Вовчанська, О.
;
Ivanova, L.
;
Vovchanska, O.
2021-02-18
Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантину
Маслійчук, О.
;
Masliichuk, O.
2022-10-06
Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні під час війни
Гуль, Яна
;
Гузар, Уляна
;
Hul, Yana
;
Uliana, Huzar
2022-10-06
Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України
Островська, Галина
;
Ostrovska, Halyna
2022-10-06
Ресторанний бізнес під час війни
Полотай, Богдана
;
Polotai, Bohdana
2022-10-06
Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Рябенька, Марина
;
Лук’янець, Алла
;
Riabenka, Maryna
;
Lukianets, Alla
2022-01-21
Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні
Карпова, Марта
;
Паска, Марія
;
Karpova, Marta
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Основні технологічні тенденції розвитку ресторанного бізнесу
Гужва, Ірина
;
Жихор, Олена
;
Huzhva, Iryna
;
Zhykhor, Olena
2023-10-12
Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі
Малюта, Людмила
;
Галицька, Ірина
;
Яремко, Діана
;
Maliuta, Liudmyla
;
Halytska, Iryna
;
Yaremko, Diana
2023-10-12
Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу
Мазуркевич, Ірина
;
Mazurkevych, Iryna
Discover
Author
2
Davydova, Oksana
2
Давидова, Оксана
1
Brykova, Tetiana
1
Cherevychna, Nataliia
1
Halytska, Iryna
1
Hul, Yana
1
Huzhva, Iryna
1
Ivanova, L.
1
Kalmykov, Dmytro
1
Karpova, Marta
.
next >
Subject
10
restaurant business
2
competitiveness
2
hospitality industry
2
innovation
2
service
2
заклад ресторанного господарства
2
конкурентоспроможність
2
пандемія
2
послуга
2
ресторан
.
next >
Date issued
6
2022
6
2023
2
2021
Has File(s)
14
true