Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-18Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарстваКуцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M.
2022-10-06Сучасні інновації у нутриціологіїПетришин, Наталія; Назар, Мар’яна; Petryshyn, Nataliia; Nazar, Mariana
2022-10-06Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства УкраїниОстровська, Галина; Ostrovska, Halyna
2022-10-06Кластеризація як перспективний напрям розвитку курорту СхідницяМороз, Соломія; Moroz, Solomiia
2021-01-24Інноваційна модель підприємництва у сфері гостинностіПавленчик, Наталія; Свирида, Мар’яна; Pavlenchyk, Nataliia; Svyryda, Mariana
2022-01-21Інноваційна послуга як тенденція розвитку підприємств сфери гостинностіКурмач, Діана; Шаран, Лариса; Kurmach, Diana; Sharan, Larysa
2022-01-24Особливості формування іміджу в індустрії гостинностіЛешко, Христина; Андрушко, Юлія; Leshko, Khrystyna; Andrushko, Yuliia
2023-10-12Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав'ярень України в сучасних умовПостова, Валентина; Postova, Valentyna
2023-10-12Про важливість впровадження інноваційних технологій у вітчизняних закладах ресторанного господарстваБрикова, Тетяна; Brykova, Tetiana