Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 26 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-01-25
Професійна практика студентів у контексті міжнародної співпраці з Panorama Morska
Холявка, Володимир
;
Паска, Марія
;
Гаратик, Лешек
;
Kholiavka, Volodymyr
;
Paska, Mariia
;
Haratyk, Leshek
2022-10-06
Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів
Боратинський, Олег
;
Паска, Марія
;
Boratynskyi, Oleh
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування
Найда, Остап
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу
Чирка, В’ячеслав
;
Паска, Марія
;
Chyrka, Viacheslav
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Карпова, Марта
;
Paska, Mariia
;
Karpova, Marta
2022-01-24
Унікальність підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, Марія
;
Гузар, Уляна
;
Paska, Mariia
;
Huzar, Uliana
2022-01-21
Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму
Боратинський, Олег
;
Паска, Марія
;
Boratynskyi, Oleh
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Перспективні напрями розвитку ресторанного туризму
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
Discover
Author
26
Paska, Mariia
3
Boratynskyi, Oleh
3
Hiletskyi, Ivan
3
Боратинський, Олег
3
Гілецький, Іван
3
Тесля, Ольга
2
Chyrka, Viacheslav
2
Karpova, Marta
2
Naida, Ostap
2
Nimets, Andrii
.
next >
Subject
4
впровадження
3
ресторанне господарства
2
authentic dishes
2
Boyki cuisine
2
gastronomic tourism
2
popularization
2
spicy and aromatic raw materials
2
автентичні страви
2
бойківська кухня
2
вимоги
.
next >
Date issued
15
2022
11
2023
Has File(s)
26
true