Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27621
Title: | Зміни органолептичних та фізико-хімічних показників в процесі зберігання яловичини |
Authors: | Коваль, Г. М. Паска, М. З. Фоміна, М. В. Koval, H. M. Paska, M. Z. Fomina, O. V. |
Keywords: | бугайці симентали поліська м’ясна мікроелементи метіонати |
Issue Date: | 15-Dec-2015 |
Citation: | Коваль Г. М. Зміни органолептичних та фізико-хімічних показників в процесі зберігання яловичини / Коваль Г. М., Паска М. З., Фоміна М. В. // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : зб. наук. пр. - Харків, 2015. - Вип. 30, ч. 2. - С. 233-236. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27621 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pzvm_2015_30(2)__60 (1)_Коваль.pdf | 325.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.