Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27621
Title: Зміни органолептичних та фізико-хімічних показників в процесі зберігання яловичини
Authors: Коваль, Г. М.
Паска, М. З.
Фоміна, М. В.
Koval, H. M.
Paska, M. Z.
Fomina, O. V.
Keywords: бугайці
симентали
поліська м’ясна
мікроелементи
метіонати
Issue Date: 15-Dec-2015
Citation: Коваль Г. М. Зміни органолептичних та фізико-хімічних показників в процесі зберігання яловичини / Коваль Г. М., Паска М. З., Фоміна М. В. // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : зб. наук. пр. - Харків, 2015. - Вип. 30, ч. 2. - С. 233-236.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27621
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pzvm_2015_30(2)__60 (1)_Коваль.pdf325.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.