Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27516
Title: | Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу |
Authors: | Паска, М. З. Мартинюк, І. О. Paska, M. Z. Martyniuk, I. O. |
Keywords: | технологія варені ковбаси атоліз |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. З. Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу / Паска М. З., Мартинюк І. О. // Стратегия качества в промышленности и образовании : ІХ Междунар. конф. - Варна, Болгария. - 2013. - Т. 3. - С. 154-155. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27516 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Мартинюк_Варна_Болгарія_2013.pdf | 71.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.