Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27516
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Мартинюк, І. О. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Martyniuk, I. O. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-30T10:47:02Z | - |
dc.date.available | 2020-11-30T10:47:02Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-30 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу / Паска М. З., Мартинюк І. О. // Стратегия качества в промышленности и образовании : ІХ Междунар. конф. - Варна, Болгария. - 2013. - Т. 3. - С. 154-155. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27516 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | варені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | атоліз | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Мартинюк_Варна_Болгарія_2013.pdf | 71.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.