Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27505
Title: | Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при використанні сочевиці |
Authors: | Паска, М. З. Маркович, І. І. Paska, M. Z. Markovych, I. I. |
Keywords: | технологія напівкопчені ковбаси сочевиця дослідження якості фізико-хімічні показники |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. З. Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при використанні сочевиці / Паска М. З., Маркович І. І. // Науковий вісник ЛНУ ВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2013. - Т. 15. - №1 (55), ч. 3. - С. 134-138. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27505 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nvlnu_2013_15_1(3)__25_Paska_Markovuch.pdf | 724.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.