Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27505
Title: Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при використанні сочевиці
Authors: Паска, М. З.
Маркович, І. І.
Paska, M. Z.
Markovych, I. I.
Keywords: технологія
напівкопчені ковбаси
сочевиця
дослідження якості
фізико-хімічні показники
Issue Date: 30-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при використанні сочевиці / Паска М. З., Маркович І. І. // Науковий вісник ЛНУ ВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2013. - Т. 15. - №1 (55), ч. 3. - С. 134-138.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27505
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2013_15_1(3)__25_Paska_Markovuch.pdf724.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.