Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27503
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorКуцмида, А. Т.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorKutsmyda, A. T.-
dc.date.accessioned2020-11-30T08:00:37Z-
dc.date.available2020-11-30T08:00:37Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Техно-новини ресторанного бізнесу / Паска М. З., Куцмида А. Т. // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. ( 24 листоп. 2020 р.). - Мелітополь, 2020. - С. 230-233.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27503-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectтехно-новиниuk_UA
dc.titleТехно-новини ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-konferenciyi-20.11-2 ПМЗ_Куцмида_Мелітопіль.pdf869.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.