Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27188
Title: | Підвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сиру |
Authors: | Кобрин, О. Паска, М. З. Kobryn, O. Paska, M. Z. |
Keywords: | м'ясні продукти харчова цінність сардельок молочно-соєвий сир |
Issue Date: | 3-Nov-2020 |
Citation: | Кобрин О. Підвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сиру / Кобрин О., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій. - Львів, 2008. - С. 40-41. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27188 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Студ_конф_2008_2.pdf | 98.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.