Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27188
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКобрин, О.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorKobryn, O.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-03T07:56:52Z-
dc.date.available2020-11-03T07:56:52Z-
dc.date.issued2020-11-03-
dc.identifier.citationКобрин О. Підвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сиру / Кобрин О., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій. - Львів, 2008. - С. 40-41.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27188-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясні продуктиuk_UA
dc.subjectхарчова цінність сардельокuk_UA
dc.subjectмолочно-соєвий сирuk_UA
dc.titleПідвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сируuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Студ_конф_2008_2.pdf98.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.