Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27188
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кобрин, О. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Kobryn, O. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T07:56:52Z | - |
dc.date.available | 2020-11-03T07:56:52Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-03 | - |
dc.identifier.citation | Кобрин О. Підвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сиру / Кобрин О., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій. - Львів, 2008. - С. 40-41. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27188 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність сардельок | uk_UA |
dc.subject | молочно-соєвий сир | uk_UA |
dc.title | Підвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сиру | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Студ_конф_2008_2.pdf | 98.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.