Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorОщипок, І. М.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorOshchypok, I. M.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-02T08:44:13Z-
dc.date.available2020-11-02T08:44:13Z-
dc.date.issued2020-11-02-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання / Кравців Р. Й., Ощипок І. М., Паска М. З. - Львів, 2007. - 170 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія м'ясаuk_UA
dc.subjectтехнологія м'ясних виробівuk_UA
dc.titleТехнологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
лабораторний практикум_мясо_2007_Паска.pdf3.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.