Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27110
Title: Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00
Authors: Паска, Марія Зіновіївна
Маркович, Ірина Іллівна
Paska, Mariia Zinoviivna
Markovych, Iryna Illivna
Keywords: напівкопчені ковбаси
спосіб виробництва
патент
Issue Date: 29-Oct-2020
Citation: Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00 / Паска М. З., Маркович І. І. - № u 2014 02134; заявл. 03.03.2014; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21.
Abstract: Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів включає підготовку м'ясної сировини з різних видів м'яса, посол, приготування фаршу, до якого додають грудинку свинячу шматочками не більше 6 мм, суміш прянощів та спецій згідно з рецептурою. У фарш вводять рослинну добавку - борошно сочевиці пророщеної у кількості до 10 % від загальної маси м'ясної сировини. Свинину жиловану нежирну замінюють м'ясом курятини. Замість перцю духмяного використовують подрібнену суміш трави чебрецю та ягід ялівцю.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27110
Appears in Collections:Патенти та авторські свідоцтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2014, патент Паска, Маркович 2.pdf193.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.