Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26566
Title: | Сучасні технології майонезів підвищеної харчової цінності у ресторанному господарстві |
Authors: | Паска, М. Paska, M. |
Keywords: | ресторанне господарство сучасні технології майонезів ресторанне господарство |
Issue Date: | 11-Sep-2020 |
Citation: | Паска М. Сучасні технології майонезів підвищеної харчової цінності у ресторанному господарстві // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 172-173. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26566 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПАСКА_Матеріали_ІХ_Всеукраїнської_науково_практичної _конференції – тези (1).pdf | 2.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.