Товарознавство : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-03-03

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою викладання навчальної дисципліни «Товарознавство» є вивчення дисципліни є формування у студентів системи спеціальних теоретичних знань та практичних навичок для управління асортиментом, якістю продовольчих товарів та предметів матеріально-технічного забезпечення в закладах готельно-ресторанного господарства.

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанного бізнесу, Товарознавство, спеціальність "Готельно-ресторанна справа", інформаційний обсяг навчальної дисципліни, рекомендована література

Бібліографічний опис

Товарознавство : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2019. - 12 с.