Товарознавство : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Вантажиться...
Дата
2020-03-03
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою викладання навчальної дисципліни «Товарознавство»
є вивчення дисципліни є формування у студентів системи спеціальних
теоретичних знань та практичних навичок для управління асортиментом,
якістю продовольчих товарів та предметів матеріально-технічного
забезпечення в закладах готельно-ресторанного господарства.
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанного бізнесу, Товарознавство, спеціальність "Готельно-ресторанна справа", інформаційний обсяг навчальної дисципліни, рекомендована література
Бібліографічний опис
Товарознавство : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2019. - 12 с.