Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22327
Title: | Інституційне середовище туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в Україні в умовах децентралізації |
Authors: | Голод, Андрій Коркуна, Орислава Феленчак, Юлія Holod, Andrii Korkuna, Oryslava Felenchak, Yuliia |
Keywords: | туристичний бізнес готельно-ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Голод А. Інституційне середовище туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в Україні в умовах децентралізації / Андрій Голод, Орислава Коркуна, Юлія Феленчак // Evropský časopis ekonomiky a managementu. - 2019. - Vol. 5, is. 4. - S. 78-85. |
Abstract: | Незважаючи на тривалий період формування інституційних засад розвитку туризму та гостинності в Україні, наявне інституційне середовище ще досі не можна вважати збалансованим і несуперечливим. Водночас започатковані процеси децентралізації створюють нові можливості для розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу на рівні місцевих громад. Особливо перспективним є розвиток садиб сільського туризму, які можуть забезпечити суттєві додаткові доходи до місцевих бюджетів невеликих громад, на території яких не розташовані промислові підприємства. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22327 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Голод Коркуна Феленчак стаття 2019.pdf | 385.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.