Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22327
Title: Інституційне середовище туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в Україні в умовах децентралізації
Authors: Голод, Андрій
Коркуна, Орислава
Феленчак, Юлія
Holod, Andrii
Korkuna, Oryslava
Felenchak, Yuliia
Keywords: туристичний бізнес
готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 2019
Citation: Голод А. Інституційне середовище туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в Україні в умовах децентралізації / Андрій Голод, Орислава Коркуна, Юлія Феленчак // Evropský časopis ekonomiky a managementu. - 2019. - Vol. 5, is. 4. - S. 78-85.
Abstract: Незважаючи на тривалий період формування інституційних засад розвитку туризму та гостинності в Україні, наявне інституційне середовище ще досі не можна вважати збалансованим і несуперечливим. Водночас започатковані процеси децентралізації створюють нові можливості для розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу на рівні місцевих громад. Особливо перспективним є розвиток садиб сільського туризму, які можуть забезпечити суттєві додаткові доходи до місцевих бюджетів невеликих громад, на території яких не розташовані промислові підприємства.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22327
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Голод Коркуна Феленчак стаття 2019.pdf385.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.