Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-16
Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львова
Куцмида, Анастасія
;
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Kutsmyda, Anastasiia
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2022-09-30
Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса»
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2022-09-21
Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
2023-05-23
Practical aspect of hospitality staff creativity
Huzar, Uliana
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Гузар, Уляна
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
2022
Інновації в готельно-ресторанній індустрії
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Гузенко, Ірина
;
Гузенко, Анастасія
;
Холявка, Володимир
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Huzenko, Iryna
;
Huzenko, Anastasiia
;
Kholiavka, Volodymyr
2022
Implementation of the concept of healthy food in restaurants
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olga
;
Guzenko, Iryna
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Гузенко, Ірина
2022
Ресторанний туризм як елемент туристичного брендингу Львівщини
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
2021-12-28
Аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє
Калитин, Роксолана
;
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Kalytyn, Roksolana
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2021-12-28
Перспективні напрями розвитку ресторанного туризму
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2023-05-26
Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «Пекар» до та після повномасштабного вторгнення в Україну
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Артемчук, М.
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Artemchuk, M.
Discover
Author
13
Паска, Марія
12
Radzimovska, Olha
2
Huzar, Uliana
2
Гузар, Уляна
2
Гузенко, Ірина
1
Andrusiv, A.
1
Artemchuk, M.
1
Guzenko, Iryna
1
Huzenko, Anastasiia
1
Huzenko, Iryna
.
next >
Subject
1
cheese making
1
cheese tour
1
creativity
1
design
1
eco-products
1
flexibility
1
full-scale invasion of Ukraine
1
functional plant ingredients
1
healthy eating
1
idea
.
< previous
next >
Date issued
5
2022
5
2023
3
2021