Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21141
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗахарчук, В.-
dc.contributor.authorКунділовська, Т.-
dc.contributor.authorГайдукович, Г.-
dc.date.accessioned2019-05-29T11:25:37Z-
dc.date.available2019-05-29T11:25:37Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЗахарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович. - Одеса : ОНЕУ, Атлант ВОІ СОІУ, 2016. – 479 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7253-61-6-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21141-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розглянуто особливості теоретичного підходу до класифікації продукції ресторанного господарства, вибору способів механічної та теплової кулінарної обробки харчової сировини і продукції, основні технологічні прийоми приготування продукції, вивчення проблем інноваційних технологій, розуміння сутності основних категорій і методів технологічних процесів, розробки рецептур, здійснення контролю якості продукції ресторанного господарства. Особливу увагу приділено технології продукції для лікувального, лікувально-профілактичного, дитячого харчування для реалізації в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectпослуги закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectобслуговування споживачівuk_UA
dc.subjectобробка сировиниuk_UA
dc.subjectкласифікація продукції ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectтеплова кулінарна обробка продуктівuk_UA
dc.subjectтехнології кулінарної обробки продуктівuk_UA
dc.subjectстандартиuk_UA
dc.subjectтехнічні умовиuk_UA
dc.subjectтехніко-технологічні карти стравuk_UA
dc.subjectметоди оцінки якості продукціїuk_UA
dc.subjectзабезпечення якості продукціїuk_UA
dc.subjectконтроль якості продукціїuk_UA
dc.subjectвиди менюuk_UA
dc.subjectтехнологія страв дієтичного харчуванняuk_UA
dc.subjectлікувально-профілактичне страхуванняuk_UA
dc.subjectдитяче харчуваанняuk_UA
dc.subjectсупиuk_UA
dc.subjectхолодні стравиuk_UA
dc.subjectзакускиuk_UA
dc.subjectгарячі закускиuk_UA
dc.subjectсолодкі стравиuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.subjectшвидкозаморожені стравиuk_UA
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарства : навчальний посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.