Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Робочі навчальні програми
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-01-19
Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Організація СПА та Велнес індустрії : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Організація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-25
Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму
Іжевська, О. П.
;
Паска, М. З.
;
Izhevska, O. P.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-21
Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-25
Технологія продуктів функціонального харчування : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму
Іжевська, О. П.
;
Паска, М. З.
;
Izhevska, O. P.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-19
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-09-27
Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Петришин, Н. З.
;
Паска, М. З.
;
Petryshyn, N. Z.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02
Методологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
4
Masliichuk, O. B.
4
Маслійчук, О. Б.
2
Izhevska, O. P.
2
Іжевська, О. П.
1
Petryshyn, N. Z.
1
Петришин, Н. З.
Subject
1
організація роботи фромажера
1
організація СПА та Велнес індустрії
1
спеціальність 073 "Менеджмент"
1
спеціальність 073 Менеджмент
1
сучасні форми готельно-ресторанно...
1
сфера фізичної культури і спорту
1
технологія продуктів функціональн...
.
< previous
Date issued
12
2021
1
2020
Has File(s)
13
true