Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Програми практик
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-07
Програма виробничої практики для студентів 3 курсу галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-15
Програма і методичні вказівки для проходження виробничої пракики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 „Менеджмент”
Гуль, І, Г.
;
Холявка, В. З.
;
Павленчик, Н. Ф.
;
Hul, I. H.
;
Kholiavka, V. Z.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-19
Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент
Павленчик, Н. Ф.
;
Гуцуляк, В. Р.
;
Баранівська, Х. С.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Hutsuliak, V. R.
;
Baranivska, Kh. S.
;
Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-26
Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Радзімовська, О. В.
;
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Radzimovska, O. V.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U.Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-01
Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Гузар, У. Є.
;
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Huzar, U. Ye.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26
Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Іжевська, О. П.
;
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Графська, О. І.
;
Радзімовська, О. В.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Izhevska, O. P.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U. Ye.
;
Hrafska, O. I.
;
Radzimovska, O. V.
;
Masliichuk, O. B
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-19
Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент
Павленчик, Н. Ф.
;
Гуцуляк, В. Р.
;
Баранівська, Х. С.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Hutsuliak, V. R.
;
Baranivska, Kh. S.
;
Кафедра економіки та менеджменту
Discover
Author
4
Кафедра готельно-ресторанного біз...
3
Paska, M. Z.
3
Pavlenchyk, N. F.
3
Гузар, У. Є.
3
Кафедра економіки та менеджменту
3
Павленчик, Н. Ф.
3
Паска, М. З.
2
Baranivska, Kh. S.
2
Hutsuliak, V. R.
2
Huzar, U. Ye.
.
next >
Subject
5
бакалавр
4
кафедра готельно-ресторанного біз...
3
кафедра економіки та менеджменту
3
методичні вказівки
3
програма
2
галузь знань 24 «Сфера обслугову...
2
програма практик
2
спеціальність 073 - «Менеджмент»
2
спеціальність 241 „Готельно-ресто...
1
3 курс
.
next >
Date issued
6
2021
1
2020
Has File(s)
7
true