Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.084 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018-12-27Програма виробничої практики для студентів ІV курсу факультету туризму та студентів V курсу факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки та заочної освіти спеціальність 242 – «Туризм» рівень вищої освіти «бакалавр»Кафедра туризму
2018-12-10Програма тренерської практики для студентів IV курсу факультету педагогічної освіти та студентів V курсу ФП та ЗО напрям підготовки 6.010202 (Фізичне виховання)Кафедра теорії спорту та фізичної культури
2018-12-10Програма тренерської практики для студентів IV курсу факультету фізичної культури і спорту та студентів V курсу ФП та ЗО спеціальністі 017 – “Фізична культура і спорт”Кафедра теорії спорту та фізичної культури
2018-12-10Програма тренерської практики перепідготовки фахівців рівня вищої освіти – бакалавр зі спеціальності 017 „Фізична культура і спорт”Кафедра теорії спорту та фізичної культури
2021-02-19Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 МенеджментПавленчик, Н. Ф.; Гуцуляк, В. Р.; Баранівська, Х. С.; Pavlenchyk, N. F.; Hutsuliak, V. R.; Baranivska, Kh. S.; Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-26Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Радзімовська, О. В.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Radzimovska, O. V.; Paska, M. Z.; Huzar, U.Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-01Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГузар, У. Є.; Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-19Програма та методичні вказівки щодо проходження переддипломної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 МенеджментПавленчик, Н. Ф.; Гуль, І. Г.; Баранівська, Х. С.; Павленчик, А. О.; Pavlenchyk, N. F.; Hul, I. H.; Baranivska, Kh. S.; Pavlenchyk, A. O.; Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-26Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Маслійчук, О. Б.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Masliichuk, O. B; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-19Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 МенеджментПавленчик, Н. Ф.; Гуцуляк, В. Р.; Баранівська, Х. С.; Pavlenchyk, N. F.; Hutsuliak, V. R.; Baranivska, Kh. S.; Кафедра економіки та менеджменту