Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 28 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-01-20Методичні вказівки для проходження практики здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-29Спортивний менеджмент : методичні рекомендації на проходження практики магістрантами 5-го курсу спеціалізації факультету фізичної культури та спорту ЛДУФКАтаманюк, Дмитро; Atamaniuk, Dmytro; Кафедра економіки та менеджменту
2020-02-07Програма виробничої практики для студентів 3 курсу галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризмуІжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-17Методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики «Вступ до фаху» для студентів І курсу факультету туризму спеціальності 242 «Туризм» рівня вищої освіти «бакалавр»Лабарткава, Валентина; Labartkava, Valentyna; Кафедра туризму
2020-02-17Програма навчальної практики «Вступ до фаху» для студентів І курсу факультету туризму спеціальності 242 «Туризм» рівня вищої освіти «бакалавр»Лабарткава, Валентина; Labartkava, Valentyna; Кафедра туризму
2020-02-19Спорт вищих досягнень : програма практики зі спеціалізації для студентів V курсу факультету фізичної культури і спорту та студентів VІ курсу факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт»Кафедра теорії спорту та фізичної культури
2020-05-18Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчанняГузар, Уляна; Голод, Андрій; Паска, Марія; Іжевська, Орися; Коркуна, Орислава; Радзімовська, Ольга; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-24Програма виробничої практики для студентів IV курсу факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Кафедра готельно-ресторанного бізнесу; Радзімовська, Ольга; Radzimovska, Olha
2020-03-24Програма виробничої практики для студентів ІІ курсу факультету туризму та студентів факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаГузар, У. Є.; Паска, М. З.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу