Search


Current filters:





Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-30Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовинПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаваннямПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкамПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-12-14Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичіПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при використанні сочевиціПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.