Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-23Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.
2020-12-01Забійні показники якості бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльностіПаска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
2020-11-25Забійні показники якості бугайців волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльностіПаска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
2020-11-25Інноваційні технології у олійно-жировій промисловостіПаска, М. З.; Жук, О. І.; Мартинюк, І. О.; Драчук, У. Р.; Paska, M. Z.; Zhuk, O. I.; Martyniuk, I. O.; Drachuk, U. R.
2020-11-30Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізуПаска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
2020-11-30Проблеми працевлаштування молоді в УкраїніМартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Martyniuk, I. O.; Paska, M. Z.
2020-11-30Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослинПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.; Martyniuk, I. O.