Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 147 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-10-28Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинамиЖилюк, О.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Zhyliuk, O.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-28Харчова цінність яловичини, збагаченої біологічно активними речовинамиКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-28Кролівництво : біологічні основи та м'ясна продуктивністьКравців, Р. Й.; Личук, М. Г.; Паска, М. З.; Kravtsiv, R. Y.; Lychuk, M. H.; Paska, M. Z.
2020-10-28Вплив мікроелементів на антиоксидантний захист бугайцівКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.
2020-10-28Динаміка зміни кислотного числа при рафінації оліїЛукін, М.; Паска, М. З.; Lukin, M.; Paska, M. Z.
2020-11-03Підвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировиниМосійчук, Г.; Марчук, А.; Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Mosiichuk, H.; Marchuk, A.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.
2020-11-03Підвищення функціональних властивостей майонезу збагаченого олією пшеничних зародківБалабаш, М.; Паска, М. З.; Balabash, M.; Paska, M. Z.
2020-11-03Підвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сируКобрин, О.; Паска, М. З.; Kobryn, O.; Paska, M. Z.
2020-11-03Органолептична оцінка якості варених ковбасКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-11-23Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.