Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Бакалаврські роботи
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 33 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-04-29
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients
Paska, Mariia
;
Bal-Prylypko, I.
;
Masliichuk, O.
;
Lychuk, M.
;
Паска, Марія
2020
Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
;
Masliichuk, O.
2020
Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Kulyk, Oksana
2020-04-23
Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-04-23
Теоретичні аспекти розвитку барної справи
Паска, Марія
;
Потопа, Катерина
;
Paska, Mariia
;
Potopa, Kateryna
2020-04-29
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник матеріалів наук.-практ. семінару
Голод, Андрій
;
Гузар, Уляна
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Іжевська, Орися
;
Holod, Andrii
;
Huzar, Uliana
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Izhevska, Orysia
2020-08-10
Функціонально-технологічні показники люпинового борошна та дивосилу в контексті виробництва м'ясних напівфабрикатів
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Маслійчук, О.
2020-11-02
Формування професійних компетентностей магістрів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-11-03
Скарби бабусиної скрині
Ощипок, Ігор
;
Паска, Марія
;
Oshchypok, Ihor
;
Paska, Mariia
2020-11-03
Практика на виробництві
Паска, Марія
;
Жук, Олександр
;
Paska, Mariia
;
Zhuk, Oleksandr
Discover
Author
33
Паска, Марія
2
Korkuna, Oryslava
2
Masliichuk, O.
2
Коркуна, Орислава
2
Маслійчук, О.
1
Bal-Prylypko, I.
1
Holod, Andrii
1
Huzar, Uliana
1
Izhevska, Orysia
1
Kravtsiv, Roman
.
next >
Subject
17
кафедра готельно-ресторанного біз...
2
nutritive value
2
technology
2
вміст пігментів
1
beef
1
beet fiber
1
boiled sauges
1
cooked sausage
1
elecampane
1
histology
.
next >