РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Browsing by Author Маркович, І. І.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2020-11-30 | Аналіз імпортованого в Україну м'яса птиці механічного обвалювання | Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I. |
2020-12-14 | Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання | Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I. |
2020-12-14 | Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас | Маркович, І. І.; Паска, М. З.; Markovych, I. I.; Paska, M. Z. |
2020-12-14 | Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичі | Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I. |
2020-11-30 | Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням | Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I. |
2020-11-30 | Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при використанні сочевиці | Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I. |
2020-11-30 | Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам | Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I. |
2020-11-30 | Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин | Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.; Martyniuk, I. O. |
2020-11-30 | Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин | Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I. |