Перегляд за Автор "Moldavanova, L. K."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення(2020-12-14) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.Документ Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")(2020-11-23) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.Документ Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"(2020-12-14) Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.Документ Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Юзьків, М. Ю.; Kravtsiv, R. Y; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.; Yuzkiv, M. Yu.