Перегляд за Автор "Korkuna, Oryslava"
Зараз показуємо 1 - 20 з 51
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Current development trends of raw-smoked sausages in the context of gastronomic tourism(2020) Paska, Maria; Korkuna, Oryslava; Kyluk, Oksana; Паска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, ОксанаThe peculiarities of preparation technologies of local foodstuffs are determined, the authentic products of gastronomic tourism, history and traditions of their consumption are taken into account. Unique dry-cured products made according to old recipes, in particular "macyk" are authentic products that combine the latest achivements in the field of healthy nutrition and innovative development of gastronomic tourism.Документ Perspective development of authentic products for restaurant business in gastronomic tourism(2020) Paska, Maria; Korkuna, Oryslava; Kyluk, Oksana; Паска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, ОксанаThe peculiarities ofpreparation technologies of local foodstuffs are determined, the authentic products of gastronomic tourism, history and traditions of their consumptionare taken into account. Unique dry-cured products made according to old recipes, in particular «macyk» are authentic products that combine the latest achivements in the field of healthy nutrition and innovative development of gastronomic tourism. The article examines the current state of authentic meat products development, the technology of their preparation and tasting in the context of gastronomic tourism. Tasting assessments of the quality of authentic products typical of the Western region of Ukraine are distinguished. Possible prospects and tendencies of further development of gastronomic tourism with an emphasis on delicacy authentic meat product of the Western region are analyzed.Документ Spatial aspects of modernization of regional tourist systems(2020-12-23) Holod, Andrii; Shevchuk, Andriy; Korkuna, Oryslava; Kniazieva, Tetiana; Shevchenko, Anna; Голод, Андрій; Шевчук, Андрій; Коркуна, Орислава; Князєва, Тетяна; Шевченко, АннаAbstract: The relevance of the research is due to the need to form a methodological basis for research on the spatial dimension of modernization processes in the tourism sector of the region, which due to the current global threats are of particular importance. The purpose of the article is to develop theoretical and methodological foundations for the study of spatial patterns of modernization of the tourism sector of the region from the standpoint of a systematic approach. The key in the research are the system approach, as well as the modernization paradigm of regional development, which allow to form a comprehensive concept of spatial development of tourism in the region. The article formulates the main provisions of the spatial dimension of modernization processes in the region; the stages of recreational development of the territory are singled out; the interrelations between the development of tourism and the processes of urbanization are analyzed; the essence of tourist clustering is substantiated and the principles of cluster formation in this sphere are singled out; the effect of "expansion” of tourist space in destinations is characterized. The results of the study can be useful for scientists researching the spatial aspects of tourism developm ent as a type of economic activity and as a social phenomenon at the regional level, as well as for practitioners of state and regional government, representatives of the tourism business.Документ Вплив реклами в соціальних мережах на розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні(2020-04-23) Коркуна, Орислава; Калитин, Роксолана; Korkuna, Oryslava; Kalytyn, RoksolanaСоціальні мережі сьогодні - це не тільки інформаційно-розважальний майданчик, місце для спілкування з друзями та знайомими, а також засоби масової інформації. Аудиторія соціальних мереж за оцінками експертів становить близько 30 млн осіб. Особливо помітно сьогодні зросло значення реклами для бізнесу. Водночас рівень довіри до інформації, отриманої з цього джерела, набагато вищий. Усе це дає власникам бізнесу змогу просувати свій бренд і насамперед у тих сферах, де велике значення має репутація: ресторанний бізнес, торгівля, інтернет комерція та готеліДокумент Медична реформа як чинник контролю використання бюджетних коштів України(2020-04-23) Графський, Володимир; Коркуна, Орислава; Hrafskyi, Volodymyr; Korkuna, OryslavaКошти, які будуть виділені з бюджету країни на медичний державний гарантований пакет, матимуть адресну форму, що дасть змогу правильно та прозоро використовувати їх в галузі медицини. Для цього також необхідно провести детальний аналіз переваг і недоліків роботи аналогічних систем в економічно розвинених країнах.Документ Організація готельного господарства : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 2 та 3 курсів ФТ та ФПЗО(2020-03-06) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Організація готельного господарства : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання(Добра справа, 2019) Коркуна, Орислава; Холявка, Володимир; Демічковський, Андрій; Боратинський, Олег; Кулик, Оксана; Піхур, Оля; Korkuna, Oryslava; Kholiavka, Volodymyr; Demichkovskyi, Andrii; Boratynskyi, Oleh; Kulyk, Oksana; Pikhur, OliaНавчально-методичний посібник «Організація готельного господарства» висвітлює теоретичні та практичні питання з вивчення та організації роботи готельного господарства. Також у навчально-методичному посібнику розкривається класифікація, призначення, основні характеристики, житлових та нежитлових приміщень готельного господарства, види їх архітектурних рішень, та взаємозв’язок між роботою структурних підрозділів готелю. Розглянуто та визначено вимоги до якості послуг готельного господарства, види та можливості організації спеціальних та додаткових послуг в готелях відповідної класифікації їх за зірковістю. Наведено приклади по побудові концепції готелю. Також в навчально-методичному посібнику «Організація готельного господарства» студентам рекомендовані питання для самоконтролю, та подані теми для написання рефератів,та подані тести для самоконтролю. Даний навчальнометодичний посібник дасть змогу студентам успішно розрізняти та класифікувати товари і послуги, що надаються в підприємствах готельного господарства, характеризувати їх за властивостями та видами, а також студенти зможуть опанувати основні стандарти якості які є затверджені ДСТУ, та успішно підготуватися до складання іспиту з курсу «Організація готельного господарства».Документ Організація готельного господарства : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Організація готельного господарства» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 та 3 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)(2020-03-06) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Організація готельного господарства : плани семінарських занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»(2020-03-16) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Організація готельного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання(2020-03-06) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Організація готельного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-03-06) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» є формування системи знань та вмінь з організації діяльності підприємства готельного бізнесу, технологічного процесу обслуговування туристів у готелях, організації готельного сервісу. Головна мета вивчення курсу «Організація готельного господарства» полягає не лише в засвоєнні студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного бізнесу на ринку, а й сприйнятті ними готельної справи як невід'ємної частини сфери туризму України, яка набуває все більшого значення в економічному житті країни. Практичне застосування набутих теоретичних знань допоможе студентам оволодіти навиками роботи в підприємствах готельного бізнесу, та відрегулювати їх успішну діяльність на ринку готельних послуг.Документ Організація готельного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-03-06) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» є формування системи знань та вмінь з організації діяльності підприємств готельного бізнесу, технологічного процесу обслуговування туристів у готелях, організації готельного сервісу. Головна мета вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» полягає не лише в засвоєнні студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного бізнесу на ринку, а й сприйнятті ними сфери гостинності як невід'ємної частини сфери туризму України, яка набуває все більшого значення в економічному житті країни. Практичне застосування набутих теоретичних знань допоможе студентам оволодіти навиками роботи в підприємствах готельного бізнесу та відрегулювати їх успішну діяльність на ринку готельних послуг.Документ Організація готельного господарства : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-03-03) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Організація готельного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020-05-11) Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою дисципліни “Організація готельного господарства” є набуття спеціальних компетенцій в організації готельного господарства, та формування знань та вмінь з організації діяльності підприємств готельного бізнесу, технологічного процесу обслуговування туристів у готелях , організації готельного сервісу.Документ Основи підприємницької діяльності : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання(2020-03-03) Коркуна, Іван; Коркуна, Орислава; Бордун, О.; Цильник, О.; Korkuna, Ivan; Korkuna, Oryslava; Кафедра економіки та менеджментуДокумент Основи підприємницької діяльності : методичні рекомендації забезпечення самостійної роботи студентів напряму спеціальності :6.030601 «Менеджмент»(ЛДУФК, 2019-02-11) Коркуна, Орислава; Цильник, О.; Коркуна, Іван; Korkuna, Oryslava; Korkuna, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні(2020-04-23) Музика, Юліана; Коркуна, Орислава; Muzyka, Yuliana; Korkuna, OryslavaГотельно-ресторанна сфера як одна з високорентабельних галузей світової економіки у ХХІ ст. стає провідним напрямом економічного й соціального розвитку України. Міжнародний досвід свідчить, що необхідною передумовою активного та успішного просування цієї галузі на ринок держави є сучасна туристична інфраструктура.Документ Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення(2020) Паска, Марія; Коркуна, Орислава; Кулик, Оксана; Paska, Mariia; Korkuna, Oryslava; Kulyk, OksanaМета роботи: розробка автентичних делікатесних м'ясних продуктів шляхом створення конкурентоспроможного продукту на гастрономічному туристичному ринку.Документ Сучасні напрями проектування закладів готельно-ресторанного господарства(2020-04-23) Коркуна, Орислава; Янісів, Юлія; Korkuna, Oryslava; Yanisiv, YuliiaПроєктування підприємства – це розроблення комплексної технічної документації, на підставі якої здійснюють будівництво або реконструкцію на відведеній для цього земельній ділянці.Документ Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник матеріалів наук.-практ. семінару(2020-04-29) Голод, Андрій; Гузар, Уляна; Паска, Марія; Коркуна, Орислава; Іжевська, Орися; Holod, Andrii; Huzar, Uliana; Paska, Mariia; Korkuna, Oryslava; Izhevska, OrysiaЗбірник містить матеріали науково-практичного семінару «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», який був проведений у межах ІІ виїзної навчально-виробничої конференції для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 3–4 жовтня 2019 року. У тезах доповідей висвітлено результати досліджень щодо пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; соціально-економічних засад менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальних проблем модернізації готельно-ресторанного господарства. Матеріали збірника будуть корисними для студентів, викладачів, науковців та працівників індустрії гостинності.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »