Перегляд за Автор "Basarab, I."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Методи контролю харчових виробництв(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-07) Паска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Мартинюк, І.; Martyniyk, I.; Басараб, І.; Basarab, I.Мета видання - навчити майбутніх фахівців науково обгрунтовувати та оптимально реалізовувати вибір та впровадження загальних сучасних методів хіміко-технологічного контролю складу, властивостей і якості продовольчої сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та готової продукції харчових виробництв.Документ Основи промислового будівництва і санітарної техніки(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-05) Паска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Басараб, І.; Basarab, I.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Ромашко, І.; Romashko, I.Навчальний посібник складаєтьст з двох частин. В першій студенти вивчають основи промислового будівництва, в другій - основи санітарної техніки з метою вирішення задач проектування, здачі в експлуатацію, реконструкції будівель та споруд переробної галузі.Документ Технологія переробки птиці(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-05) Паска, М.; Paska, M.; Мартинюк, І.; Martyniuk, I.; Молдаванова, Л.; Moldavanova, L.; Басараб, І.; Basarab, I.Методичні вказівки включають усі теми курсу "Технологія переробки птиці", передбачених навчальним планом і робочою програмою для підготовки дипломованих фахівців, і містять відомості про склад і властивості м’ясної сировини, що використовується при виробництві продуктів з м'яса птиці, можливі способи поліпшення властивостей сировини, технологію виробництва напівфабрикатів, варених ковбас, консервів з використанням м'яса птиці. Їх метою є закріплення теоретичних знань, отриманих на лекціях або при самостійному вивченні підручника і іншої допоміжної літератури, а також для формування навичок індивідуального аналізу процесів при виробництві продуктів з м'яса птиці.Документ Технологія продуктів національного призначення(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-01) Паска, М.; Paska, M.; Басараб, І.; Basarab, I.; Мартинюк, І.; Martyniyk, I.; Молдаванова, Л.; Moldavanova, L.Мета збірника - формування цілісного уявлення про технологічні особливості основних виробництв продуктів функціонального призначення. Призначено для студентів та викладачів харчових спеціальностей вищих навчальних закладів. Збірник може бути використаний для підготовки студентів заочної форми навчання.Документ Технохімічний контроль виробництва(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-06) Ромашко, І.; Romashko, I.; Паска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Басараб, І.; Basarab, I.; Кринська, Н.; Krynska, N.Навчально-методичний посібник містить теоретичні відомості про основні схеми і контрольні заходи технологічного та хімічного спрямування для процесів переробки олійно-жирової сировини і виробництва продукції на її основі, а також зміни якості олійно-жирової сировини під час достигання, підготовки, зберігання і переробки. Видання допоможе майбутнім технологам у прийнятті виважених рішень для забезпечення ефективної роботи підприємств олійно-жирової галузі, вирішенні питань раціонального використання матеріальних, енергетичних та трудових ресурсів, а також підвищенні рівня конкурентоспроможності продукції на вітчизняному та закордонному споживчому ринку.Документ Інноваційний інженірінг(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-06) Паска, М.; Paska, M.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Ромашко, І.; Romashko, I.; Галух, Б.; Halukh, B.; Басараб, І.; Basarab, I.