Лабораторні заняття
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/4507
Переглянути
Перегляд Лабораторні заняття за Автор "Izhevska, Orysia"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Основи кулінарної майстерності : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузь знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2019-10-04) Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Технологія продукції ресторанного господарства : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2019-10-04) Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2020) Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : теми лабораторних занять рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2019-10-04) Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу